Hvad blev der af de hvide hjelme

East Aleppo faldt og syriske myndigheder har evakueret jihadister i busser til Idlib. De civile er nu væk fra det helvede terroristerne havde holdt dem låst inde i. Men hvor er de hvide hjelme? For ikke så længe siden var de kandidater til Nobels fredspris. Det formodes at være det syriske civil forsvar, og de skulle have reddet 73,530 mennesker. Nu er det ganske vist foran deres egne billeder, de har reddet de samme børn flere gange fra forskellige steder.
hjelmeMen da East Aleppo faldt det var ikke en hvid hjelm at se. De var forsvundet sammen med alle de håndlangerne fra de vestlige medier som har fodret os i mange år; historien om den heroiske syriske opstand. Det hele var svindel fra start til slut, propaganda brygget sammen af reklamebureauer og spin doktorer, der forstår at forføre den offentlige mening.
White Hjelme blev grundlagt i Istanbul i 2013 af James Le Mesurier, en tidligere britisk officer og lejesoldat for Olive Group (med titlen Vice President for Special Projects). Olive Group er nu fusioneret med Academia (tidligere Blackwater ) og er blevet Constellis Group.
Hvide Hjelme er ikke andet end al-Nusret propaganda afdeling, finansieret med mindst $ 100.000.000 fra USA og andre lande. Den Syrien kampagnen blev startet af reklamebureauet Formål Inc i 2014 og kører kampagnen for White Hjelme. Kampagnen har omfattet en propaganda offensiv, hvor man har brugt billeder af børn til at anmode om “no-fly zone” – læs fuld vestlige luft kampagne mod Syrien. Men da East Aleppo faldt var de forsvundet sporløst.
Se mere her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s