Det var et læk, ikke hack

imgresJulian Assange associeret: Det var en læk, ikke et hack og DNC insider er ikke russisk.
Det er umuligt at sige, hvorvidt den systemiske pro-Hillary Clinton slagside hos DNC var afgørende i demokraternes primærvalgkamp, ved vi nu uden skyggen af tvivl, ikke bare at en sådan slagside eksisterede, men at den var gennemgribende og udbredt. DNC-ansatte arbejdede for at plante pro-Clinton historier i medierne, fandt på at bruge Sanders’ sekulære judaisme imod ham i sydstaterne og lavede rutinemæssigt spindokteri på vegne af Clinton, selv mens DNC igen og igen påstod at være neutral i primærvalgene

Julian Assange har hævdet siden lækager fra DNC begyndte at komme ud, at de ikke var fra Rusland på trods af Hillary Clinton og DNC bebrejder Rusland for hacks.

CIA direktør sagde for nylig, at Rusland kunne være indirekte involveret.

Lad os ikke glemme, at CIA sagde også, at der var masseødelæggelsesvåben i Irak, og vi ved nu alle, at var en løgn nu som b.la Fogh og flere andre danske politikere og medier hoppede med på.

Den nu tidligere britiske ambassadør i Usbekistan er kommet ud at sige, at han ved, hvem personen leaker er, og de er ikke fra Rusland, men indefra DNC!

Ifølge Craig Murray.org :

CIA hævder de “kender de personer” der er involveret. Men under Obama har USA været helt hensynsløs i sin forfølgelse af informanter, og dens udøvelse af udenlandske hackere gennem udlevering. Vi formoder at et forsøg fra en fremmed magt, at destabilisere et amerikansk valg, selvom CIA ved, hvem de personer er, uden nogen vil blive arresteret eller afsløret, eller (hvis det er Rusland) undergives endnu mere flere bank og andre restriktioner mod russiske individer?
De anonyme kilde påstande “Vi ved, hvem det var, det var russerne” er under al kritik.

Som Julian Assange har gjort krystalklart, havde de ikke lækagerne fra russerne. Som jeg har forklaret utallige gange, er de ikke hacks, de er insider utætheder – der er en stor forskel mellem de to. Og det skal siges igen og igen, at hvis Hillary Clinton ikke havde set gennem fingre med DNC at fastsætte den primære tidsplan til ulempe for Bernie, hvis hun ikke havde modtaget spørgsmål i debatten til brug mod Bernie, hvis hun ikke havde accepteret massiv donationer til Clinton fundament og familiemedlemmer til gengæld for udenrigspolitisk indflydelse, hvis hun ikke havde undladt at distancere sig selv fra nogle meget underlige og foruroligende mennesker, så ville intet af dette være sket.

Der er ingen direkte beviser for russisk engagement. Kun de, der har haft deres beskidte hemmeligheder og løgne er dem der hævder dette.
Det ser ud som om nogen fra DNC frigiver filerne.

http://www.anonews.co/assange-russian-leaks/

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s