Danmarks Radio og skak

Putin-tro russer kan vriste VM-titlen fra Carlsen, skriver DR nyheder på Facebook
Sikke noget ævl at skrive. Hvorfor skal vi ved enhver lejlighed høre på mediernes hetz mod Rusland. Skak er større end mediernes middelmådighed. Når man spiller om verdensmesterskabet i skak så er det mand mod mand og det er i den forbindelse ligegyldigt hvad og hvem man er og hvad man tror på. Når DR skriver om skak så hold jer til skak.

drskakOver de seneste to uger har verdensmester i skak Magnus Carlsen kæmpet en intens kamp mod sin russiske modstander, Sergej Karjakin fortsætter artiklen men lige pludselig kommer påstand at ”kampen mellem de to har fået internationale medier til at drage paralleller til den legendariske kamp i 1972 mellem USA’s Bobby Fischer og Sovjetunionens verdensmester Boris Spassky”, igen en gang ævl. Enhver der har læst eller kender blot lidt til Bobby Fischer kunne ikke finde på at drage denne vanvittige konklusion.

Nå man læser artiklen viser det sig at det er /ritzau/ der står bag. Danmarks radio har bare kritikløst sat den på. Hvad med de begyndte at opføre sig som nyhedsformidler i stedet for kritikløst sætte det neoliberalistiske sludder på fra ritzau.

Her er 12 parti fra Turneringen i New York

 

Er du til skak og mord så læs også:

kikkertsigtets infrarøde lys lignede han ingen verdensmester. Tværtimod. Det var bare en mørk skikkelse mod skakklubbens store oplyste vinduer.

Han sad præcis, hvor manden i den grå frakke ville have ham. Han have observeret ham gennem hele turneringen, så det kom ikke som nogen overraskelse. Nattestilheden blev brudt af et næppe hørligt “Poff”. Manden i den grå frakke kikkede på det forhenværende skakgeni, Josef Steiner, stormester og 2 gange verdensmester. Han faldt om på gulvet. Han lagde hurtigt geværet tilbage i kassen og lukkede den. Gav sig tid til at finde det tomme patronhylster, kom det i lommen og begyndte forsigtigt tilbageturen til skakklubben.
Inden han kravlede ind af toiletvinduet, samme vej han var kommet ud 17 minutter tidligere, gemte han kassen med geværet, den grå frakke og patronhylsteret i bagagerummet, i den bil han havde lejet. Ingen ville søge der, hans alibi var i orden.

se mere på 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s