Et smæk til eliten

Det var en snudebasker til eliten medierne og politikerne! Først folkeafstemningen om Europol i december! Så Brexit! Og nu blev Donald Trump blev valgt. Det blev en kæmpe langemand til meningsmålinger, snakkende kloge hoveder, det politiske parnas, DJØF, eurokraterne.
Men endnu har medierne ikke lært det. Men det kommer de til. Folket vil rejse sig mod eliten og rydde op én gang for alle!
Det er jo ikke kun Donald Trump det handler om. Folket kunne have fundet på at vælge en hvilken som helst anden for at slippe af med de neoliberale som Clinton var en del af. Ikke kun i USA men også her hjemme og i store dele af den vestlige verden har politikene, medierne, eliterne og alle dem der har deres på det tørre sat en dagsorden mod de svageste. De rige bliver rigere og rigere og de svageste mister mere og mere og uanset hvor meget håndlangerne i medierne forsøger at sælge deres neoliberale dagsorden så mærker folket på deres krop hvad der sker. Derfor fik Trump en chance. Men her efter valget har de intet lært. Nu gør de Trump til syndebuk på det de tror der vil ske, for de neoliberale ønsker ingen ændringer og de politiske partier hyler med.

sofavalg2014-400x300
Vores Politikere, Eliten, de Frelste og Millitæret, deres Våbenleverandører og USA vil have krig for enhver pris, og prisen skal være så høj som mulig – og betales af os skatteydere.

Hvad i alverden Har EU som Rusland bare må have? Og hvad har Rusland som vi bare må have? Se der dukker der lige pludselig Ja jeg kan da godt få øje på 5-10 ting som jeg tro EU godt kunne bruge. Nej jeg tror vi bliver nødt til at stille lidt mere kritisk spørgsmål om det her til vores politikere, for logikken peger mere på det er os der vil invaderer.
Hvis vi vil undgå krig er vi nødt til at samarbejde med Verdens 2 Milliarder fattigste Mennesker, i U-landene, i stedet for at fortsætte med at udplyndre dem, ved IKKE at ville betale markedsprisen for deres råvarer, landbrugsvarer og serviceydelser.
USA og Nato har invaderet 37 nationer og en del af dem, demokratiske ! Og Rusland har invaderet 5 og det er inden for de sidste 50 år.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s