Anonymous: Husk den 5. november

Hvert år den 5. november flammer der over hele England store bål, hvorpå man brænder en dukke, som forestiller Guy Fawkes, én af hovedmændene i den katolske Krudtsammensværgelse

I begyndelsen af 1600-tallet var England stadig splittet mellem protestanter og katolikker, der aktivt bekæmpede hinanden. En gruppe katolske revolutionære satte sig derfor for at springe både konge og parlament i luften.

Det mislykkedes, konspiratorerne blev alle dømt for højforræderi, og siden da har der den 5. november på Guy Fawkes Night været en fejring af den engelske stats beståen og uafhængighed fra pavedømmet i Rom.

I dag er Guy Fawkes imidlertid blevet et symbol på oprør imod statslig undertrykkelse, totalitarisme, thought control, og sågar Facebook, der på samme måde menes at true den personlige frihed

Anonymous har for nylig afsløret, at de ændírede deres planer for 5. november og hvad der vil ske den dag. 2017 er lige rundt om hjørnet, men i disse sidste to måneder sker der en del så vær beredt!

Anonymous har lækket nye dokumenter, som vil blive frigivet, før året er omme. Dokumenterne vil afsløre hvem de virkelige kriminelle er.

De berømte hackere afsløret nogle af de store navne, der vil indgå i dokumenterne.
Det omfatter:
* Bill Clinton
* Hillary Clinton
* Clinton Foundation
* 21 personer lige fra DNC, FBI, CIA
Hackerne undskylder for ikke at nævne disse dokumenter i deres tidligere videoer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s