Disse fødevare kan give dig kræft

Mange frygter med rette at få kræft. Men det er muligt at gøre meget selv for at forhindre denne sygdom. Hippokrates sagde: “ Et hvert menneske som er ved sin fornufts fulde brug, bør gøre sig klart at sundhed er det som er allermest værd for mennesker, og derfor bør han lære sig selvhjælp i sygdomme.”

Sidste år blev over 1,5 millioner mennesker (USA) diagnosticeret med kræft. Mange mennesker tænker ikke på, hvis de fødevarer, de spiser indeholder dødbringende kræftfremkaldende stoffer eller skade dem på en måde, der kan forårsage kræft.

Her er en liste over de 10 største årsager til kræft, og mange andre sygdomme

1. For meget Forarbejdede hvid mel

Unknown

Efter raffinering, mister forarbejdede hvid mel ikke kun de fleste alle deres næringsstoffer, men det er også bleget med et kemisk stof kaldet klorgas. EPA beskriver denne gas som farlig, lokalirriterende, og kan det være dødelig. Det er også meget højt glykæmisk og dårligt for dit blodsukker. Ikke alene gør det os fede men det bidrager også til stigende kræfttilfælde.

2. Microovn Popcorn

Unknown-1

Alle elsker en lækker pose popcorn. Er nemt og bekvemt at lave i mikrobølgeovnen. Desværre, ifølge wikipedia er poser med mikrobølge popcorn er foret med  perfluoroktansyre (PFOA). Dette kemikalie er også fundet i Teflon. Undersøgelser har vist, at dette kemikalie kan være forbundet med infertilitet hos kvinder og eksponering øger risikoen for nyre, blære, lever, bugspytkirtel og testikelkræft.

3. Kunstige sødestoffer

imagesHvis du vil undgå sukker, er på en speciel kost eller har diabetes, bruger du måske kunstige sødestoffer. Mange undersøgelser viser dog, at folk normalt tager på i vægt, når de bruger dem, og kan gøre det sværere at styre blodsukkeret. Flere undersøgelser viser aspertame, et kendt indhold i sødemiddel, er en dødelig toksin kaldet DKP. Denne opdeling af kemikalier er kendt for at forårsage visse hjernetumorer.

 

4. Alkohol 

Unknown-2Mange af os nyder en drink nu og da, men overforbrug af alkohol kan føre til mange sundhedsmæssige problemer, herunder diabetes, fedme og mange typer af kræft. En nylig undersøgelse viste, at kvinder, der drak en drink om dagen eller mindre havde en stigning i brystkræft hyppighed end kvinder, der ikke drikker overhovedet på 30%. Alkohol- er den 2. hyppigste årsag til kræft efter tobak. Eksperter arbejder med WHO kræftforskning har fundet beviser, at alkohol er den vigtigste årsag til mund, spiserør, lever, tyktarm, mund, endetarm, og brystkræft

 

5. Raffineret Sukker og Slik

 

Unknown-3Mange tror, at raffineret sukker er den foretrukne føde for kræftceller, som hjælper dem med at vokse. High Fructose Corn Syrup er en af de hovedansvarlige, fordi det er lettest metaboliseres af cancerceller. Dette sætter de fleste kager, sodavand, saucer, juice osv på NEJ NEJ listen .

 

 

6. Forarbejdet kød

Unknown-4

Ligesom nogle hotdogs, pølser, bacon og pålægger? De fleste af dem har stort indhold af  salte og kemikalier.

Nogle undersøgelser viser, at mennesker, der regelmæssigt spiser forarbejdet kød øget deres chancer for tidlig død med så meget som 43%. Natriumnitrat er de største forbrydere og også et godt kender kræftfremkaldende med røget kød er særligt dårlige.

 

 

7. Røget, syltede og saltet!

images-1

Disse fødevarer har ofte nitrater, der bliver til

N-nitroso, der er forbundet med højere kræftrisiko, når det er fordøjet. Røget kød, har er højt indhold af fedt, kan forøge chancen for mavekræft.  

 

 

8. Kartoffel Chips 

Unknown-5Mange elsker hurtig snack, men de negative virkninger langt opvejer den korte fornøjelse. Højt i både fedt og kalorier og årsag til vægtøgning. Tilsat ofte højt transfedtsyrer med natrium og dermed har du har opskriften på kræft og hjertesygdomme relaterede sundhedsproblemer.  

 

9. Opdrættede laks 

Unknown-6Over 60% af laks spist i USA og Europa er opdrættet. Laks bliver fodret med kemikalier, antibiotika, pesticider og andre kendte kræftfremkaldende stoffer. Disse ellers sunde fisk er ikke defor ikke sunde overhovedet. Undersøgelser har også vist høje antal metaller og kviksølv i dem.  

 

 

10. Diæt Mad

 

Unknown-7Ofte fyldt med Aspertame, et kemikalie i kunstige sødestoffer, færdigretter er ikke særligt sundt overhovedet. Overdreven natrium, farver og raffinerede ingredienser tilsættes ofte for at kompensere for smag tab. Mange lavt fedtindhold fødevarer har mange flere kalorier end deres “Non kost ‘associerede virksomheder.  

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s