OL bliver nu brugt som middel i den kolde krig

MARGARET KIMBERLEY skriver på sin blok:

USA og dets allierede er fast besluttet på at føre krig med alle midler mod Den Russiske Føderation. Lige siden Sovjetunionen blev opløst har NATO bevæget sig tættere og tættere på Ruslands grænser. I 2014 iværksatte USA et kup mod den valgte regering i Ukraine og derfor svarede Den Russiske Føderation igen ved at tage Krim tilbage, med borgernes støtte for at beskytte sig mod en eventuel militær aktion.

Indførelsen af sanktioner, udvisningen af Rusland fra G8-gruppen, angreb på russiske allierede nationer som Syrien og sænkning af oliepriser har været nogle af metoderne. De vestlige virksomheder og medier har spillet deres lydige rolle og gentager igen og igen regeringernes bagvaskelse af Rusland. Første blev præsident Vladimir Putin dæmoniseres, så hele landet. De siger nu “Putins Rusland” for at sikre, at både leder og hans folk betragtes uværdig til alle menneskelige eller internationale rettigheder.

imagesI de seneste måneder har NATO annonceret planer om at placere 31.000 tropper på Ruslands grænser, en handling, der øger faren for krig. Nye missiler er blevet placeret i nabolandene og øge risikoen for nuklear konfrontation.

Der er ingen grænser i denne konflikt. Selv atleter straffes. Den boycot af flere russiske atleter, trænere og læger, med løgnen om, at de var involveret i at bruge eller skjule brug af forbudte stoffer vil resultere i en sparsom russisk tilstedeværelse ved de olympiske lege i Rio de Janeiro.

Den Internationale Sammenslutning af Athletics Federation (IAAF) forbød enhver russisk atletik atlet fra konkurrencen. Ingen fik lejlighed til at bevise deres uskyld. De kan kun konkurrere, hvis de deltager under et neutral olympiske flag, og ikke som repræsentanter for Rusland. Efter megen debat har Den Internationale Olympiske Komité (IOC) har besluttet, at de enkelte idrætsforbund vil afgøre, hvem der kan og ikke kan gå til Rio de Janeiro spil. Men alle russiske atleter skal bevise, at de er “rene”.

IOC bestyrelsesformand Thomas Bach er selv under angreb fra de vestlige medier for hans ønske om at beskytte som han udtrykte det “individuelle rettigheder.” Han bør roses for hans forsøg på retfærdighed, men i stedet er han blevet bagvasket som om han var Vladimir Putin.

Snyd er omsiggribende i verdensklasse atletik. Hvert år atleter fra hele verden er taget på grund af forbudte stoffer.

Disse beslutninger om at straffe Rusland er uden fortilfælde og er unægtelig af politisk karakter. Det kan synes harmløst at anvende sport som en del af den imperialistiske strategi, men dæmonisering og aggression gør det sandsynligt, at en egentlig militært angreb ville blive udsat for meget lidt modstand i vestlige nationer.

NATO-landene har overtrådt bogstav og ånd i OL bevægelsen for at udføre deres mål om undertvinge Rusland med alle midler. Det er ikke kun en tragedie for de involverede personer, men er en del af en større fare for hele verden. Den vedholdende kampagne af løgne mod Rusland skal være imod af folk i samvittighed.

Oversat af mig.. se mere her:

http://freedomrider.blogspot.dk/2016/07/olympics-used-as-cold-war-tool.html?m=0

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s