I har mistet modet

Det er svært at se forskel på Venstre og socialdemokraterne.
Men Sociademokraterne har savet den gren over de selv sidder på.
De er to alen ud af et dårligt stykke.
Mette Frederiksen og Lars Løkke slås om at blive den mest upopulærer politiker, men trods alle deres fortræffelige kvalifikationer til netop den rolle så taber de trods alt til Kjærsgaard, Tulle, Hjort, Vestager og Corydon.

Selv Støjberg virker helt human og god i forhold til disse satans yngel.313167.501-440x240

Danmark er på vej imod IKKE afgrunden nej, på vej imod et totalt overklasse tabersamfund.
Og det bedste ved det hele er at mange af dem der føler sig som over eller middelklassen i virkeligheden er de største tabere.
Der er så mange der tror sig usårlige, så mange der virkelig mener de er over alle andre, men dem der udbytter dem kan godt se de er bunden, da de end ikke kan se den fremtid som de er ved at skabe for sig selv, trist meget trist.

Men hvad underdanmark (80%)ikke tænker på er at i kommer til at ligge som I har redt, i en møgbeskidt seng der aldrig er blevet vedligeholdt og som derfor både lugter, er usund at ligge i og med lænker, der sikre at I ikke bare kan slippe fri.

Men I har stadig chancen for at kæmpe imod, men i mangler ordet mod, det har I ikke for det kræver selverkendelse, en erkendelse af at I har ikke bare klaret det hele selv, der er tusinder der har knoklet før jer for at I kunne få det bedre, men I ser ikke tilbage, I ser ikke længere end til jeres næsetip, allerhøjst til jeres egen navle, men så heller ikke længere.

Derfor ved I ikke hvad der venter jer, det kræver nemlig mod.
Modet til selverkendelse og modet til at det var andre der banede vejen for jer og at I efterlader det tidligere så velfungerende system hvor alle arbejde sammen med det fælles mål at alle skulle have bedre forhold og IKKE KUN JEG, MIG OG INGEN ANDRE.

I har svigtet fagbevægelsen og givet plads til Corydon typerne og DF tosserne, inden for den tidligere så hæderkronede fagbevægese hvor vi stod last og brast omkring hinanden, vi ofrede til tider noget af os selv for at andre kunne komme med.

Men den tid er forbi, nu er det kun JEG, MIG og INGEN ANDRE!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s