Er rusland skurken

Hvorfor er de blå medier efter rusland?

Al kritisk sans synes lagt på hylden; få spørger længere: »Kan det virkelig passe, at Rusland tager 100 procent fejl, og Vesten har 100 procent ret?«.

I mange måneder har de vestlige medier bombarderet befolkning og politikere med negative historier om Rusland og især præsident Putin i et påfaldende omfang. Der er ikke længere nogen nuancer, endsige nogen, som prøver at se, hvor rod-årsagerne til konflikten ligger. Dertil er vi allerede for langt inde i krigsretorikken skriver politiken.

Jeg kan ikke kan acceptere løgn og fordrejninger hvad angår Putin og Rusland. Løgne og fordrejninger som skal legetimere USA’s og EU geopolitiske plyndrings tugt. Det handler ikke om at se Putin som en helt, så primitive er disse mennesker heller ikke –det er igen en manipulation. Historie forfalskning og informations kontrol er ingen tjent med og det opponere en hel del på!320x486

Siden 11/9-2001 har USA dikteret det moderne Gulag for de 99 %, hvis frihedsrettigheder er blevet suspenderet.
Akkumulering af magt, masseovervågning, overlegenhed til gavn for ulighedsprincippet.
Erosion af magt, kapital og frihed. I USA og EU er ytringsfrihed blevet en vare til at fabrikere det produkt, der gavner den offentlige meningsdannelse, for de der har råd og magt (til at lukke munden på politiske modstandere).

At efterlade de russiske minoriteter udenfor var ikke kun et pant på fremtidig magt, for hvis det var tilfældet kan man kun beundre for den selvbeherskelse der bestod i russernes fravalg af vold.
Modsat USA, så har russerne ikke en mentalt indbygget grænse, der skiller de ‘rigtige’ fra de andre; araberne, indianerne, de sorte.
Russerne udryddede ikke marierne, samojeder, burjater, tungusere, tjuktjer, jakuter osv. Hvilket forklarer den mere komplekse struktur og hvorfor det russiske egalitære præg har været savnet i international politik. Da fraværet heraf har givet givet frit slag for mere differentialistiske (voldelige)tendenser såsom det israelske og amerikanske og deres falske moraliseren og business as usual…

Kommentarer

Brugerbillede for Mac Snagit

Vi kan takke DKP og sovjetunionen for vi har vores frihed i dag!

 Ordet frihed er i sig selv er et tomt begreb som højrefløjen bruger til, at maskere kapitalismens forbrydelser med, ligesom det er limpinden tosserne fanges med. Som Lenin sagde så findes der ingen abstrakte sandheder, sandheden er altid konkret. Så konkret findes der frihed fra noget eller frihed til noget. I den kapitalistiske verden findes der frihed til at udbytte ens medmennesker og stjæle naturens resurser. I Sovjetunionen var frihed lig med frihed fra udbytning og eksploitering. Vi har dog tilkæmpet os en relativ frihed fra eksploration takket være Sovjetunionen og arbejderbevægelsen. I dag hvor kapital ejerne ikke behøver at frygte Sovjetunionen, arbejder den utilsløret liberale udbytnings maskine dag og nat på, at tage den sidste rest af frihed fra os.
 Lenins geni viste sig i praktikken og ikke som nogle tror som teoretiker. Mange af venstrefløjens kritikkere af Sovjetunionen glemmer, at det var et land med 150 millioner mennesker hvoraf hovedparten var analfabeter. Embedsmændene og biokraterne støttede alle den gamle orden, og saboterede forretningsgangen når de så sit snit til det og det skete hele tiden. Hertil kom 3 års borgekrig og udenlands intervention (Canada, USA, Japan, Frankrig og England besatte forskellige strategiske og økonomiske vigtige geografiske områder). Jeg tror at de fleste marxistiske teoretikere var kommet til kort men ikke Lenin. Allerede i de få år han nåede at leve fik man nedsat arbejdstiden fra 12-14 timer til 8. Kvinder blev ligestillet med mænd. Børnearbejde blev afskaffet. Der blev indført dødstraf for jøde pogromer (de hvide udførte forfærdelige pogromer i Poldavien, over 200.000 jøder blev myrdet). Landet blev elektrificerede. Den dag i dag kalder russerne en elektrisk pære for en Lenin lampe! Der blev indført arbejdstilsyn med arbejdspladserne og tilbudt befolkningen gratis lægehjælp og hospitalsophold. Den største forhindring for socialismens opbygning var analfabetismen og desværre levede Lenin ikke længe nok til at se den udryddet. I Lenins tid nåede man heller ikke at gennemføre en socialistisk økonomi – det var Stalin regeringens bedrift. Jeg kender en del til sovkhos systemet og mener at vi kan lærer meget på det område. Her havde ingen for meget og ingen for ledt. Sovkhos systemet er den perfekte svar på vor tids økologiske katastrofe, med optimal spil og optimal udnyttelse af resurserne.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s