Hvor krigsgale kan vi blive

Et bredt flertal i Folketinget har vedtaget at angribe Syriens forsvarsløse og mørbankede befolkning. skriver den fri

Fakta og beviser spiller ikke længere nogen nævneværdig rolle, krigsgrundlaget er baseret på løgn og propaganda. I dagens Danmark tages den slags beslutninger udelukkende på baggrund af følelser, frygt og fremmedhad.Politikerne fortæller os blot, at en lille håndfuld mennesker i et fremmed land er væmmelige og ikke kan lide os. Derfor må vi naturligvis angribe og bombardere, dræbe, lemlæste og torturere vedkommende lands befolkning, destruere deres byer og sende millioner af kvinder, børn og mænd på flugt. Politikerne og medierne sælger et voldsomt angreb på fremmede mennesker i fjerne lande som et forsvar for vort eget. 

VI skal ordne det hele! VI skal tage os af ALT hvad vi hører om af “uretfærdighed” i verden. Hvilken gang absurd sludder! Det er IKKE “uansvarligt” ikke at ville deltage i den eller den borgerkrig, og alt jeres poseren som alvorlige “ansvarlige” mænd er til at få kvalme af.
Tankevækkende er det også at man for et stykke tid siden kunne læse om en dansk general som var leder af danske udstationerede styrker som sagde at jægerkorpset ikke var det han havde brug for, han ville hellere have et større antal almindelige soldater fordi det passede bedre til den opgave der skulle løses. Det gad politikerne sjovt nok ikke at høre på! Jægerne tager sig bedre ud i medierne. “Danmark bidrager med eliteenheder” “UHA hvor vi gungrer. som musen sagde til elefanten da de gik over broen sammen”

1864dyboel_1864Vi gør overhovedet ingen forskel. Det vi kan bidrage med er kun symbolsk og latterligt. Men vi vil så gerne slikke USA i røven, jo mere jo bedre. Håber ikke nogle påståede terrorister får øje på os og finder på at flytte krigen til Danmark. Det var jo ikke meningen vel?
Politikerne og medierne har ingen ære i denne sag.

Jeg kan slet ikke se at kampfly og jægersoldater skulle kunne gøre en forskel. Bortset fra monsterhovedeffekten.

For ud over at være usympatiske alt muligt andet, så er IS kæmperne også mennesker med familie, venner etc. Og meget lang tid fremover vil ethvert tab blot tilskynde andre til at lutte op om organisationen. Som dragemonstret, der når det mistede hovedet, fik 3 nye hoveder.

IS er så stor en trussel mod den måde, vi har valgt at organisere verden på. at jeg ikke kan fortænke nogen i at ville gribe ind, men hvis det skal have reel nyttevirkning set fra Danmark, så skal der gribes ind på en måde, der standser kamphandlingerne, både i Syrien og Irak, og fjerner våbnene fra alle aktører i området.
Og et sådant indgreb er ikke muligt.

Skal vi så sætte os på den flade og holde hænderne i ro? Belært af erfaringer fra området er det nok ikke den værste måde at forholde sig på.
Bedre ville det måske være at tæppebombe dem med luksusgoder, så de efterhånden kunne synke ned i sofapuderne, inaktiveret af nåhedsmedier og millionærchancer. Den indsats ville nok også være billigere end en militærindsats.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s