Apple og den bibelske profeti

Apple har indarbejdet NFC i den nye iPhone 6 og kommende Watch. Teknologien bruges til trådløs betaling og parring med andre enheder.

I den forbindelse kan man jo spørge om du tror på Mark of the Beast? – et bibel referat til Johannes ‘Åbenbaring 13:16. Dyret i åbenbaringen er helt klart History Of The ‘House Of Rothschild
iphone6Det tvang alle mennesker, store og små, rige og fattige, frie og slave, for at modtage et mærke på deres højre hånd eller på deres pande. Den fortæller om en tid i den sandsynlige nær fremtid, hvor intet vil blive købt eller solgt, uden at denne »mærkning«. Det har længe været spekuleret hvad det vil være. En tatovering? En arm bånd, et ur eller pandebånd af en slags. Nu ser det ud moderne teknologi har fanget op med bibelske profeti, og vi kan virkelig forstå, hvad mærket potentielt kan se ud.The_House_of_Rothschild_poster

En implanter bar chip under huden i  hånden. Denne chip kan interagere med din krop i lægens kontor. Scan det, og det kunne fortælle dit blodtryk, blodsukker, puls, eller nogen anden væsentlig oplysning af sygehistorie. Gå til butikken og scanne din hånd til at betale for dagligvarer. Det vil være forbundet til din bankkonto og det tilbageholdte beløb. Ingen kontanter. Ingen kreditkort. Ikke mere svindel.

Sådan ideer var fremme for nogle få år siden.

IBM har allerede organiserede oplysninger før opfindelsen af  computere. Under Anden Verdenskrig, lejede de hulkortmaskiner til nazisterne til deres koncentrationslejre. Disse maskiner skulle serviceres på stedet en gang om måneden. Det var hulkortmaskiner systemer, der svarede til det antal tatoveringer der var om de indsattes arme.

Der var en omtale af RFID-chips i det oprindelige udkast til den Obamas Care Act, men det blev opdaget og det efterfølgende postyr var med til at få det fjernet.

Ikke mindst efter Steven Spielbergs science fiction-film ”Minority Report” oplever folk, der går rundt i et indkøbscenter, at der konstant sendes helt personlige reklamer til dem på alle de skærme, de passerer.
Mange så Bennetons planer som et første skridt til at virkeliggøre den type skrækscenarier. En amerikansk forbrugerorganisation startede en kampagne på Internettet for at boykotte Benneton under sloganet ”I’d rather go naked”, og stribevis af artikler i de globale medier pegede på faren for overvågning. Blot to uger efter offentliggørelsen måtte Benneton meddele, at de droppede planerne.

 

Over 1.000 personer har i dag RFID-implantationer

RFID-chips betegnes som den fremtidige afløser af stregkoden til lagring af data om varer, men allerede nu har mere end 1.000 personer valgt at få indopereret RFID-chips med data.Politikere advarer mod, at RFID-chips medvirker til at realisere Gerorge Owells skrækscenarier fra romanen 1984. RFID-chips er fremtidens afløser af stregkoden, skriver Computerworld.

Computerchips indbygget i alting giver masser af nye muligheder skriver Teknologirådet – inklusive en hidtil uset overvågning. De små chips kaldes RFID-tags. RF står for “radio frequency”. Det er mærker, der trådløst kan overføre deres id-nummer til en læser, som typisk kan være op til et par meter borte. Mærkerne er tænkt som en afløser for de stregkoder, der i dag findes på stort set alle varer.

Men historien har vist os der er andre muligheder. Hvorfor implanter en chip, når man kan få folk til at købe en iPhone, Watch eller de efterligninger Android kommer med. Det er jo nemmere at få systemet udbredt på denne måde, og samtidig tjene lidt håndøre. Det kan nok heller ikke udelukkes at NSA og andre overvågningstjenester er med på vognen.

Man foreslår i USA at oprette en sikkerhedsdomstol der kan give regeringen adgang til oplysningerne, hvis man finder nationens sikkerhed truet. Og at det eksisterende efterretningsprogram erstattes af et andet system. Men man vil altså ikke ophøre med at indsamle oplysningerne kan jeg forstå.
Hvad er det disse regeringer, USA og EU er så bange for? Hvis systemet i alle disse år kun har en vis indflydelse i 3! tilfælde, men ikke afgørende betydning, i bekæmpelsen af terror, så er det jo ikke noget argument. Samtidig dræbes der tusinder og atter tusinder i trafikken, selvom man sagtens kunne nedsætte dette antal, med øget overvågning.
Edward Snowden, som var ansat i NSA, har frigivet oplysningerne af moralske grunde. Og fordi han var bange for at de blev misbrugt. Et totalitært samfund, ville inden en endelig magtovertagelse, give alt for denne slags oplysninger, og det er vel her man skal finde nervøsiteten blandt amerikanerne og som bor i EU.

 

Men Appels nye systemer giver ikke adgang siger Apple:

rfid-chip-obamacare

 

MOSKVA, den 18. september (RIA Novosti)– Apple siger, at det ikke længere vil låse sine enheder på anmodning af politiet, selv om de har en ransagningskendelse, viser en officiel erklæring på selskabets hjemmeside.

Appels nye fortrolighedspolitik siger Tim Cook og hævder, at opretholdelsen af kunders tillid er selskabets formål.
“- Jeg ønsker det skal være helt klart, at vi aldrig har arbejdet med et offentligt organ fra noget land fot at lave en bagdør i vores produkter eller services.
Apple har udviklet sit nyeste krypteringssoftware til at sikre, at ingen undtagen enhedens ejer ville kunne få adgang til brugerdata.

Johannes åbenbaring kap.13

Dyret fra havet og dyret fra jorden 

v1  Og jeg så et dyr stige op af havet; det havde ti horn og syv hoveder og på sine horn ti kroner og på sine hoveder gudsbespottelige navne.

v2  Det dyr, jeg så, lignede en panter, dets fødder var som en bjørns og dets mund som en løves mund, og dragen gav det sin magt og sin trone og stor styrke.

v3  Et af dets hoveder var som dødeligt såret, men dets banesår blev lægt. Hele jorden fulgte dyret med undren

v4  og tilbad dragen, der havde givet dyret magten; og de tilbad dyret og sagde: »Hvem er dyrets ligemand, og hvem kan gå i krig mod det?«

v5  Og det fik givet en mund, der talte store bespottelige ord, og det fik givet magt til at gøre det i toogfyrre måneder.

v6  Det åbnede munden til bespottelser mod Gud, det spottede hans navn og hans bolig og dem, der har bolig i himlen.

v7  Det fik givet magt til at føre krig mod de hellige og besejre dem, og det fik givet magt over hver stamme og folk, tungemål og folkeslag.

v8  Og alle, der bor på jorden, vil tilbede det, enhver, hvis navn ikke, fra verden blev grundlagt, står skrevet i livets bog, det slagtede lams bog.

v9  Har nogen øre, skal han høre! 

v10  Skal nogen i fangenskab, kommer han i fangenskab, skal nogen falde for sværdet, falder han for sværdet. Her kræves der udholdenhed og tro af de hellige! 

v11  Jeg så et andet dyr komme op af jorden; det havde to horn som et lam, men talte som en drage.

v12  Det udøver hele det første dyrs magt for dets øjne; og det får jorden og dem, der bor på den, til at tilbede det første dyr, det hvis banesår blev lægt.

v13  Det gør store tegn, så det endog får ild til at falde fra himlen ned på jorden for øjnene af menneskene.

v14  Det forfører dem, der bor på jorden, med de tegn, som det har fået givet at gøre for dyrets øjne, og siger til dem, der bor på jorden, at de skal lave et billede af dyret, der fik sværdhugget og kom til live.

v15  Og det fik givet at blæse livsånde i dyrets billede, så dyrets billede også kunne tale og få alle dem dræbt, der ikke vil tilbede dyrets billede.
v16  Det får alle, store og små, rige og fattige, frie og trælle, til at sætte et mærke på deres højre hånd eller deres pande,

v17  så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal.

v18  Her kræves der visdom! Den, der har forstand, må regne på dyrets tal, for det er et mennesketal. Dets tal er 666.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s